MENU CLOSE
Arnhem TOP2000 Serenade

Muzikant Lain Barbier maakte een ronde door #Arnhem om #TOP2000 serenades te zingen voor verschillende mensen die Arnhem mooier maken. Hij zong voor de redactie van DG Arnhem, Gerrit Breeman van Volkshuisvesting Arnhem, Karin Terwisse, de mensen van Binnenstad Arnhem, burgemeester Ahmed Marcouchen het personeel van onze trouwe partner Luxor Live. Wil jij ook iemand in het zonnetje zetten? In het weekend van 22 en 23 december verrassen onze TOP2000 muzikanten een geliefde, oma’s, vaders, vrienden of de beste voetbaltrainers met een persoonlijke serenade. Aanmelden kan via serenade@arnhemtop2000.nl. Zet in je mail wie jij wil verrassen en waarom.

Geplaatst door Arnhem TOP2000 op Vrijdag 13 oktober 2017

TOP2000 Serenades

WIL JE IEMAND VERRASSEN MET EEN TOP2000 SERENADE?
Muzikant Lain Barbier maakte een ronde door #Arnhem om #TOP2000 serenades te zingen voor verschillende mensen die Arnhem mooier maken. Hij zong voor de volgende mensen:
redactie van DG Arnhem
Gerrit Breeman van Volkshuisvesting Arnhem
Karin Terwisse
de mensen van Binnenstad Arnhem
burgemeester Ahmed Marcouch 
personeel van onze trouwe partner Luxor Live 
Wil jij ook iemand in het zonnetje zetten? In het weekend van 22 en 23 december verrassen onze TOP2000 muzikanten een geliefde, oma’s, vaders, vrienden of de beste voetbaltrainers met een persoonlijke serenade.
Aanmelden kan hier>>>. Zet in je mail wie jij wil verrassen en waarom.

Meer over het event>>>