MENU CLOSE

Campagnes Omroep GLD *2012-2016

Met trots en liefde heeft Marieke van Kessel van 2012 t/m 2016 meegewerkt aan de campagnes rond de volgende programma’s van Omroep Gelderland. Allen hebben als doel om de verbinding tussen de doelgroep van kijker, luisteraars en lezers te zoeken. 

Zomer vol Evenementen *2014-2016

De zomer van Omroep Gelderland stond in teken van de evenementen. In het weekend werden de registraties van de mooiste events uitgezonden. Op de events ontmoette Omroep GLD haar doelgroep. 

Gelderland Helpt *2015-2016

Gelderland helpt is een multimediaal platform op tv, radio en internet. De campagne rond de start van het platform hebben we samen met Omroep GLD vorm gegeven. Met als doel is om vraag én aanbod uit Gelderland samen te brengen en elkaar zo te verbinden en te helpen. Eenmalige vragen of juist oproepen voor langere tijd; alles kan bij Gelderland helpt.

Zomer in Gelderland *2012-2016

Jaarlijks trekt het de karavaan van Omroep Gelderland in augustus trekt langs 15 dorpen en kleine steden in de provincie. Met de inwoners wordt een spelprogramma gedaan met als doel de mooiste plaats van Gelderland te worden!

Dossier GLD *2012 (nu Bureau GLD) 

Bureau GLD is het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland dat in 2012 startte als Dossier GLD om onopgeloste zaken in provincie op te lossen. Samen met politie en justitie wordt de kijker wekelijks opgeroepen mee te denken over kleine en grote criminaliteit in Gelderland. Door het programma zijn al veel misdrijven opgelost. Zo’n één op de drie zaken levert zulke goede informatie op dat de politie verder kan met het onderzoek. Marèl van Steenbergen presenteert het programma.

Voedselbankactie *2015-2016

Samen met andere regionale omroepen zamelde Omroep Gelderland producten in voor mensen die het niet zo breed hebben. 11.000 Gelderlanders waren op de Voedselbank aangewezen. Wij hebben de connectie gemaakt met COOP supermarkten om met hen als partner de spullen in te zamelen. Jaarlijks werd voor 150.000 euro aan houdbare spullen opgehaald.