MENU CLOSE

Koningsdag Arnhem *2014-2019

Honderden kwaliteitsartiesten uit binnen- en buitenland vieren Koningsdag in Arnhem. Ze maken het volksfeest met duizenden bezoekers tot een grote happening. Arnhem staat niet voor niets in de top drie van best bezochte steden. Koningsdag is een feest voor iedereen: jong en oud, huismu(t)s of dancefreak. De stad is onderverdeeld in evenementenpleinen met dance, live muziek en familieprogramma. Naast de grote podia op de pleinen in de binnenstad is er in elke wijk wel iets te doen. Koningsdag Arnhem vier je mee op 26 en 27 april!

Wij verzorgen de overkoepelende campagne Koningsdag Arnhem en Marieke van Kessel was voorzitter van Stichting Koningsdag Arnhem.

Aftermovie Koningsdag Arnhem 2017

Aftermovie Koningsdag Arnhem 2017

Wat hebben jullie er een tof #Koningsdag feest van gemaakt. Petjes af en een diepe buiging voor de organisatoren 8Bahn, BEAT THE BRIDGE, Jansplaats Dansplaats, Jansplein-Arnhem, Pink Square Arnhem KingsNight & Day, KingSize Arnhem Festival, King of Pop - Arnhem - Gele Rijdersplein/AKU fontein/Looierstraat, Korenmarkt Arnhem en Matrixx. Natuurlijk bedanken we Gemeente Arnhem en Politie Arnhem-Noord voor alle extra inzet. Tot Koningsdag Arnhem 2018!De aftermovie is gemaakt door Al Hajem.Taggen!!!

Geplaatst door Koningsdag Arnhem op dinsdag 16 mei 2017